ARZUMUN RAMAZAN’A ÖZEL KAMPANYASI MUTFAKLARI ŞENLENDİRİYOR

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum’un Ramazan ayına özel kampanyası mutfakları şenlendirecek.

Ramazan’a özel indirimli 3’lü paket kampanyası sayesinde lezzetli sahur ve iftar sofraları hazırlamak şimdi daha kolay! Arzum Çaycı Çay Robotu, lezzetli ramazan sofralarını hazırlayanların en büyük yardımcısı olacak. 1,9 lt kapasiteli su ısıtıcısı ve 1650 W gücüne sahip Arzum Çaycı Çay Robotu, sahur ve iftarlarda ailelerin çay keyfini ikiye katlayacak.

Paslanmaz çelik gizli rezistans ile uzun süreli kullanımı garanti eden Arzum Türk Kahvesi Robotu ise iftar sonrası kahve tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. 1000 W gücüyle kahveyi etkin şekilde pişirebilen ürün, kablosuz kullanımıyla da mutfaklarda pratiklik yaratıyor.

 Arzum Tostçu Eco Izgara ve Tost makineleri en kısa sürede lezzetli tostların ve yiyeceklerin hazırlanmasına yardımcı oluyor. 1800 W gücüyle aynı anda 4 adet tost yapabilme imkanı sunan ürünler termostat ve ikaz ışığı sayesinde de tostların durumuyla ilgili kullanıcıyı uyarabiliyor. Tost pişirmenin yanı sıra yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövdesi sayesinde et, tavuk ve balık gibi birçok yiyeceği ızgara olarak da pişirebilen Arzum Tostçu Eco Izgara ve Tost makineleri Ramazan’da kadınların hayatını kolaylaştıracak.

Arzum’un Ramazan’a özel 3’ü bir arada kampanyası dahilindeki Çaycı Çay Robotu, Türk Kahvesi Robotu ve Arzum Tostçu Eco Izgara ve Tost makinesi 377 TL yerine Ramazana özel kampanyası ile sadece 299 TL!

Blogger tarafından desteklenmektedir.