Skype 4.0.0.206

Sizin için fark yaratan konuşmaları her gün yapabilmeniz için bu yepyeni Skype'ı yaptık. Kullanımı kolay; ayrıca adım adım kılavuzlar başlamanıza yardımcı oluyor.

Eşiniz veya sevgiliniz iş için uzaktayken ona iyi geceler öpücüğü verin. Nereye seyahat ediyor olursanız olun, güvende ve iyi olduğunuzu bilmeleri için otel kaydınızı ailenizle birlikte yapın. Annenize haftalık çağrınızı yapın ve bu kez, nefis cheesecake tarifini istemeyi unutmayın.

Daha büyük video
Mükemmel ses ve görüntü ile, yüz yüze konuşuyormuşsunuz gibi hissedin. Ekranınızı sevdiğiniz yüzlerle doldurun. Bugüne kadarki en mükemmel ses
Çağrılar kristal netliğinde ve daha da güvenilir. Ayrıca 'akıllı yardım', sesle ilgili sorunları algılar ve çağrı sırasında düzeltmenize yardımcı olur. Konuşmalar arasında yer değiştirin
Konuşmaları yakalayın ve konuşmalar arasında geçiş yapın. Her şeyi bir ana ekranda düzenleyin veya her konuşma için ayrı pencereler seçin.

Bugüne kadarki en mükemmel ses
Çağrılar kristal netliğinde ve daha da güvenilir. Ayrıca 'akıllı yardım', sesle ilgili sorunları algılar ve çağrı sırasında düzeltmenize yardımcı olur.

Konuşmalar arasında yer değiştirin
Konuşmaları yakalayın ve konuşmalar arasında geçiş yapın. Her şeyi bir ana ekranda düzenleyin veya her konuşma için ayrı pencereler seçin.

Ana özellikler
Skype'tan Skype'a ücretsiz çağrılar. Telefonlara ve cep telefonlarına çağrı, SMS gönderme. Ücretsiz anlık mesajlaşma. Sesli mesaj. Ücretsiz görüntülü görüşme. Çevrimdışı olduğunuzda telefona çağrı yönlendirme.
Skype'tan Skype'a çağrılar, görüntülü görüşmeler ve anında mesajlaşma ücretsizdir, günün veya gecenin herhangi bir saatinde, dünyanın herhangi bir yerinde. Paranızın tam karşılığı olan Kullandığın Kadar Öde tarifeleri ile telefonlara ve cep telefonlarına çağrı yapın ve SMS gönderin veya bir abonelikle belirli ülkelerde sınırsız* çağrı yapın. DOWNLOAD
Blogger tarafından desteklenmektedir.