Finansabank Bumerang Kredi adı ile çıkartılan yeni üründe banka vade sonunda tüketicinin ödediği faizi geri ödüyor

18 ay vadeye ve 3 bin TL kredi tutarına kadar uygulanan kampanyada, ödenen faizin iadesi için kredi taksitlerinde gecikme yaşanmaması, kredinin erken kapatılmaması ve taksitlerin gününde ödenmesi gerekiyor. Faiz tutarının iade işlemi, vade bitiminden sonraki 1 hafta içinde yapılıyor.

Finansbank’ın müşterilerinin her türlü ihtiyacında yanında olduğunu belirten Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın, Bumerang Kredi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Aydın sözlerine şöyle devam etti:

“Müşterilerimiz; borçlarını kapatmak, ev tadilatı yaptırmak, çocuklarının eğitim masraflarını karşılamak gibi çeşitli amaçlara yönelik ihtiyaç kredisi kullanıyorlar. Farklı ihtiyaçları için finansal destek isteyen müşterilerimize yepyeni bir teklif sunuyoruz. Yeni ihtiyaç kredisi ürünümüz Bumerang ile herhangi bir sebeple nakde ihtiyacı olan müşterilerimize avantajlı ve eşi benzeri olmayan bir seçenek sunuyoruz, vade sonunda kredi faizini iade ediyoruz.”

NE KADAR GERİ ÖDENECEK?

Finansbank'ın yeni kampanyasına katılmak isteyenler 3 bin TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. Kredinin faizi ise 12 ay için yüzde 1.79, 18 ay için de yüzde 1.89. Finansbank, bu krediyi 12 ay kullanmak isteyenlerden 250 TL, 18 ay kullanmak isteyenlerden de 300 TL ücret alıyor. Ayrıca BSMV (Banka Sigorta Muameleleri Vergisi) ve KKDF (Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu) kesintisi olarak da yaklaşık 72 TL ve sigorta masrafları talep ediliyor.

3 bin TL tutarlı ve 12 ay vadeli kredinin açıklanan faiz oranına göre aylık ödemesi 286.26 TL'ye denk geliyor. Bir yılın sonunda ödenecek toplam faiz ise 362.64 TL. Banka bu parayı kredi vadesinin bitiminden bir hafta sonra ödemeyi taahhüt ediyor.hürriyet ekonomi

Blogger tarafından desteklenmektedir.