Schneider Electric, yeni nesil EcoStruxure™ile Hannover Messe’ye damgasını vurdu

Schneider Electric, bu yıl 225.000 kişinin katılımıyla70. kez düzenlenen Hannover Messe fuarında yer aldı. Şirket, yeninesil açık sistem mimarisi ve IIoT platformu EcoStruxureile fuara damgasını vurdu. 

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında bir uzman olan Schneider Electric, dünyanın en büyük fuarlarından Hannover Messe’de yenilenen EcoStruxure’ı sektör liderlerinin beğenisine sundu. 

Endüstri 4.0 ve dijital dönüşümdeki en sonyeniliklerin yer aldığı fuarda Schneider Electric; bina, şebeke, endüstri ve veri merkezi müşterileri için güvenlik, güvenilirlik, verimlilik, sürdürülebilirlik ve bağlanabilirlik sağlayanEcoStruxure ile büyük ilgi topladı. 

 Endüstri 4.0 başta olmak üzere yeni nesil teknolojilerde sektörler arası iş birliğinin öneminin Hannover Messe’de bir kez daha ortaya çıktığını ve EcoStruxure’ın da bu anlayışın bir ürünü olduğunu belirten Schneider ElectricEndüstri İş Birimi Pazarlama Müdürü Moiz Meseri, “Yenilikçiliğe ve kurumlar arası iş birliğine olan inancımızlaEcoStruxure’ı lider standart kuruluşları ve alanının en iyi teknoloji liderleriyle birlikte geliştirdik. 

Bu da yeni nesil mimarimizin sağladığı değeri artırdı. EcoStruxure’da otomasyon ve enerji yönetimi alanlarındakitecrübemizi veriler ve analizlerle birleştirdik. 

Bu sayede Nesnelerin İnterneti’ninbir kuruluşta hızlı ve kolay bir şekilde uygulanabilmesi için platform, mimari ve yol haritası sunarak, müşterilerimizin daha akıllı, verimli ve güvenli bir operasyon yaratmalarına olanak tanıyoruz. 

Hannover Messe’de dünyanın öncü kurumlarının liderlerinden gördüğümüz ilgi de mimarimizin başarısını kanıtlıyor.” şeklinde konuştu. 

Açık, ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir bir şekilde tasarlanan EcoStruxure platformu, bağlantılı ürünlerden uygulamalara, analitiklere ve hizmetlere kadar Schneider Electric’in teknoloji portföyünün tüm katmanlarını birbirine bağlıyor. 

Her seviyede yenilikçilik için geliştirilen EcoStruxure, IT/OT çözümlerinin entegre bir şekilde sağlanmasını ve her bir projeye özel tasarlanmış çözümler sunulmasını sağlıyor. Bağlantı ve verilerden faydalanarak operasyonların pürüzsüzce gerçekleşmesine olanak tanıyan EcoStruxure, analitik ve kapalı çevrim uygulamalarının gücünü birleştiriyor. 

Böylece kurumları operasyonel verimlilik, sürdürülebilirlik, varlık performansı ve iş verimliliği anlamında güçlendiriyor. Schneider Electric’inuzun yıllara dayanan deneyimi üzerine kurulan EcoStruxurebirlikte çalışabilir ve bulut bağlantılı veya saha içerisinde çalışabilenendüstrinin en kapsamlı portföyünü sunuyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.