Yeni Head&Shoulders Men Ultra Şampuan artık Türkiyede

Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders(*), sadece erkeklerin ihtiyaçlarına göre tasarladığı yeni Men Ultra serisini İngiltere’den sonra Türkiye’de de erkeklerin beğenisine sunuyor. 

Güçlendirilmiş çinko içerikli ZPT teknolojisiyle geliştirilen kepeğe karşı etkili Men Ultra serisi ürünlerinin yüksek performanslı içerikleri, erkeklerin saçlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Serinin; aktif saç derisi arındırıcısıyla güçlendirilmiş Maksimum Yağlanma Kontrolü, mentol ile ferahlatıcı Ekstra Spor Rahatlığı, kafein özlü Saç Dökülmelerine Karşı ve sandal ağacı özlü Old Spice ürünleri, erkeklerin favorisi olacak nitelikte. 

Euromonitor’ün(**) 2016 yılı saç bakım alışkanlıkları araştırmasına göre, erkeklerin saç bakım ürünleri kategorisine olan ilgileri arttıkça, saçlarına yönelik beklenti ve talepleri de aynı oranda artıyor. 

Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders(*) erkeklerin tüm ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş yeni Men Ultra serisi ile kepeği %100’e kadar önlerken, erkeklerin bir şampuandan beklediği her şeyi sunuyor. 

Men Ultra serisi; Maksimum Yağlanma Kontrolü, Ekstra Spor Rahatlığı, Saç Dökülmelerine Karşı ve Old Spice olmak üzere 4 farklı ihtiyaca uygun şampuan ile artık Türk erkeklerinin saç ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Head&Shoulders bilim insanlarının, daha küçük boyutlu geliştirilmiş çinko minerallerin hem saç derisi hem de saç sağlığı için önemini göz önünde bulundurarak keşfettikleri Micro Zinc teknolojisi, 12 yıllık araştırmanın sonrasında geliştirilerek Head&Shoulders Men Ultra serisinde yer alan tüm şampuanlarda erkeklerin beğenisine sunuluyor. 

Head&Shoulders Men Ultra serisi ürünlerinde; erkeklerin ihtiyaçlarına yönelik olarak uyarıcı kafein, ferahlatıcı mentol, rahatlatıcı sandal ağacı özleri ile yoğun nemlendiriciler ve kaşıntıyı hafifletici mosa nanesi bulunuyor.  

Kafein ile Saç Dökülmesinin Önüne Geçin! 
Çinko içerikli ZPT teknolojisinin kepeği önlemedeki müthiş etkisinin yanı sıra Men Ultra serisinin çeşitlerinin içerisinde yer alan farklı yüksek performanslı içerikler de erkeklerin ihtiyacı olan çeşitliliği sunuyor. 

Men Ultra serisindeki kafein özü ile desteklenen Saç Dökülmelerine Karşı, erkeklerin en büyük problemi saç dökülmesine yeni bir çözüm getirirken, içerdiği kafein sayesinde de saçların erken dökülmesini engelleyerek saçları korur. 

Eskilerin en favori kokularından biri olan Old Spice ise yeniden Men Ultra serisi ile erkeklerin beğenisine sunuluyor. Old Spice tutkunları geçmişi yeni Head&Shoulders Men Ultra ile hatırlıyor. 

*Temmuz 2014- Haziran 2015 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları **Euromonitor / Erkekler ne ister – Examining the Male Consumer in Beauty and Personal Care. Şubat 2016 

P&G Hakkında 
Markalarıyla dünya çapında 5 milyara yakın insanın yaşamına dokunan P&G, yaklaşık 70 ülkede faaliyet göstermektedir. 

P&G, Türkiye’de Alo®, Ariel®, Fairy®, Febreze®, Gillette®, Head &Shoulders®, İpana®, Olay®, Oral-B®, Orkid®, Pantene® ve Prima® gibi güvenilir, kaliteli ve lider markalardan oluşan güçlü bir ürün yelpazesine sahiptir. 

P&G ve markaları ile ilgili son gelişmelere ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için http://www.pg.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.