Yeni Lenovo Tab3 10 Business Tablet

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo’nun, Tab3 10 Business tableti ile babanızı profesyonellerin yeni seçimiyle tanıştırın. 

Yeni Lenovo Tab3 10 Business, toz ve su korumalı çizilmeyen Gorilla Glass ekranı ve yepyeni özellikleriyle babanız için kusursuz bir Babalar Günü hediyesi olarak öne çıkıyor. 

Yeni Tab 10 Business, cihazınızı şarj ederken veri aktarımına izin veren On-the-Go özelliği ve 64 GB’ye kadar yükseltilebilen hafızasıyla dikkat çekiyor. 

Muhteşem ses kalitesi için İş dünyası için özel olarak geliştirilen güvenlik önlemleri ve telekonferanslarınızda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz yüksek ses kalitesi sağlayan Dolby Atmos sistemi, onu rakiplerinin önüne geçiriyor. 

Yüksek kalitede fotoğraf ve video çekmek isteyenlere de hitap eden tabletin arkasında 8, önünde ise 5 megapiksel kamera bulunuyor. 

Özellikle 7000 mAH’lık bataryası ile 12 saate kadar dayanıklı pil ömrü sunan cihaz, hem iş dünyasında babanızı yarı yolda bırakmayacak, hem de 10.1 inçlik FHD ekranında iş sonrası film keyfi her zamankinden çok daha tatmin edici olacak.
Blogger tarafından desteklenmektedir.