LUMBERJACK, ÇİFT RENKLİ MODELLERİYLE İLKBAHARA HAREKET KATIYOR

urbaNature konseptiyle ilkbahar ve yaza da damga vurmaya hazırlanan Lumberjack, modern hayata doğa esintisini taşıyan koleksiyonuyla stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. 


Sezon modası olan renk blokları, Lumberjack koleksiyonunda çift renkli modellerle kendini gösteriyor. Şık, kullanışlı, rahat ve dinamik tasarımlı yüzlerce modelle sağlamlığı ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack, çift renkli modelleriyle modayı stiliyle harmanların erkeklerin gardıroplarında kendine yer açıyor. 

Gri-bordo, kahverengi-lacivert, bordo-lacivert, gri-siyah gibi ikili renklerin bir arada kullanıldığı kanvas modeller beyaz tabanları ve taşlanmış görünümleriyle farklı bir stile öncülük ediyor. Marin grubunda da iki renk kullanımının hakimiyetini görmek mümkün. Farklı dokuların bir arada kullanıldığı sportif modeller ise yeşil, bej, bordo gibi tonların birlikteliğini Lumberjack yorumuyla karşınıza çıkarıyor. 

Türkiye’de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Sport in Street, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.