HONDA FAN CLUB ÇEKİLİŞİ TALİHLİSİ İZMİR’DEN

Türkiye’deki tüm motosikletseverleri tek çatı altında toplamak üzere yola çıkan Honda, Eylül 2014’te başladığı Honda Fan Club üyelik kayıtlarında 11 bin üyeye yaklaştı. 

“Kalite ve güvenlik” gibi temel kavramları motosikletin olmazsa olmazı olarak gören Honda, motosikleti hayatındaki önemli parçalardan biri olarak görenleri Honda Fan Club’da buluşturmaya devam ediyor. 

 Motosikleti olsun ya da olmasın, her motosikletseverin başvuru formunu doldurarak ücretsiz üye olduğu Honda Fan Club’a 31 Aralık 2014 tarihine kadar üye olanlar, Honda PCX125 çekilişine katılmaya hak kazandı. 12 Ocak 2015’te gerçekleştirilen çekilişte İzmir’den Yiğit Ege Üçkaya, 10 bin 500 kişi arasından yepyeni Honda PCX125 motosikletin sahibi oldu. Üçkaya, hediyesini 7 Şubat Cumartesi günü Honda Anes bayiinde yapılan teslim töreninde Honda Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Baybars Aroma tarafından teslim aldı. 

Honda Türkiye tarafından Üçkaya’ya motosikletin yanı sıra motosiklet eğitimi de hediye edilirken ayrıca Honda Motosiklet Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Tayfun Gülhan güvenli sürüş konusunda bilgi verdi. 

Honda Fan Club’un eğlenceli dünyasına katılmak için http://honda.com.tr/motosiklet/hfc/hfc-nedir adresinde bulunan formu doldurmak yeterli.
Blogger tarafından desteklenmektedir.