> GEFCO TÜRKİYE ENERCON İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Uluslararası alanda ve yurtiçindeki yaygın ağı ile servis verdiği her müşterisine yüksek standartlarda hizmet veren GEFCO Türkiye, rüzgâr enerjisi sektöründe Dünya devi olan Alman Enercon firması ile sözleşme imzaladı. 

GEFCO Türkiye, tüm dünyada 30 farklı ülkede faaliyet gösteren ve bugüne kadar 22.000’den fazla rüzgâr türbini inşa eden ENERCON’un İzmir ve çevresinde bulunan fabrika ve depolarına nakliye hizmeti vermeye başladı. 

Enercon’un Türkiye’de büyümesini destekleyecek çözümler Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olan bu anlaşma ile ENERCON için nakliye hizmeti vermeye başlayan GEFCO, lojistik stratejilerinin uygulanmasında rekabet gücünü artırmaya yönelik çalışmalar ile hep daha iyiyi sunmayı hedefleyerek müşterilerini destekliyor. 

ENERCON 1998 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyor, bu tarihten itibaren Türkiye’nin rüzgâr enerjisi sektörüne güvenerek sektördeki ilk yatırım faaliyetlerini gerçekleştiren ve bu zaman zarfında yatırımlarını sürdürmeye devam eden firma nakliye çözümleri için GEFCO’ya güveniyor. Kabul görmüş deneyim GEFCO, müşterilerinin her birine onlara özgü bir uzmanlık tedarik eder. 

Sunduğu hizmetler ile müşterilerinin maliyetleri optimize etmelerine ve etkin bir global kaynak kullanım stratejisi uygulamalarına olanak sağlayan GEFCO Türkiye, yenilenebilir enerji kaynaklarından biri olan rüzgâr enerjisi sektöründe Dünya devi olan Alman Enercon firmasına İzmir içerisinde depolama hizmeti vermeyi de hedefliyor. 

Yenilenebilir enerji Konuyla ilgili GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta-Doğu Bölge Müdürü Sn. Fulvio VILLA şöyle dedi: ENERCON, GEFCO Türkiye’yi her iki şirketin de kaliteye verdiği yüksek önem nedeniyle seçti. 

GEFCO’nun lojistik mühendisliği alanında benzersiz deneyimi bulunuyor. Ek olarak GEFCO Türkiye olarak bu sene içerisinde ISO 14001 sertifikamızı almayı planlıyoruz. Yenilebilir enerji konusunda lider bir firmaya hizmet vermek bu açıdan da bizleri motive ediyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.