LASSADAN YOL YARDIMI KAMPANYASI

Lassa’nın binek lastik ürün gamında yer alan Impetus Revo, hem ıslak hem de kuru zeminde üstün yol tutuşu ve performans sağlıyor. Küçük sınıf otomobillerden, orta ve yüksek sınıf otomobillere kadar birçok farklı modele uygun nitelikteki Lassa Impetus Revo, düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tüketiminin azaltılmasına da katkıda bulunuyor.

Hem şehir içinde hem de otobanda artırılmış 4x4 keyfi
Lassa’nın yakın zamanda piyasaya sunduğu ve Competus ailesine dâhil ettiği yeni Competus H/L ise 4X4 ve SUV tipi araçlarını şehiriçi yollarda ve otobanlarda da kullanan sürücülerin ihtiyaçlarına cevap veren özelliklere sahip. Competus H/L’in desen tasarımında yer alan geniş omuz blokları, lastiğin devamlı yüksek hızlarda daha dengeli olması ve direksiyon hareketlerine daha hızlı cevap vermesini sağlıyor. Diğer yandan lastikten kaynaklanabilecek tüm seslerin minimuma inmesini sağlarken daha konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Modern deseni sayesinde mükemmel su tahliyesi sağlayan Competus H/L, kötü hava şartlarında özellikle ıslak zeminde artırılmış fren performansına ve yol tutuşa sahip. Competus H/L’in yeni nesil sırt karışım formülasyonu ile uzun ömürlü olması sağlanmış.

Kampanyadan Yararlanan Herkese Lassa Yol Yardımı
Lassa’nın yaz lastikleri için başlattığı avantaj uygulamasında sunduğu kampanya imkânından yararlanan tüm araç kullanıcılarına ücretsiz Yol Yardımı hizmeti de devam ediyor. Lassa’dan 4 adet yaz lastiği alan araç kullanıcıları 1 yıl, 2 adet yaz lastiği alan araç kullanıcıları ise, 6 ay bedelsiz verilen Yol Yardımı hizmetine sahip olabiliyor. Lassa Yol Yardımı, yolda kalan aracın çekilmesi, vinç ile kurtarılması, kullanılamaması durumunda konaklama, hastalanma veya yaralanma durumunda ambulans hizmeti ve sürücü sağlanması, aracın emanet ve muhafazası, lastik patlaması durumunda bulunduğu yerde değiştirilmesi gibi hizmetler sunuyor.haber7
Blogger tarafından desteklenmektedir.