KUVEYTTURK TEN ALTINA ALTIN HESABI

Altınlarını Kuveyt Türk’e yatıranlar hep kazançlı çıkarlar. Çünkü Kuveyt Türk’e yatırılan altınlar hiç tembellik etmez, durmadan çoğalırlar. Nasıl mı?
Altına Altın Hesabı’nda!
Bu hesaptaki altınlar reel sektörde değerlenir, hesap sahibi de yatırımdan elde edilen kârdan pay alır. Üstelik çalınma korkusu yaşamadan, hesap işletim masrafı ödemeden, işçilik kaybı olmadan.
Altına Altın Kazandıran Hesap

10 gramla bile açılabilen Altına Altın katılma hesabı, hem tasarruf etme hem de kazanç elde etme imkanı sağlamaktadır. Hesaba yatırılan her gram altın, reel sektörde değerlendirilmekte, buradan elde edilen kar ise size yine altın olarak geri dönmektedir. 

 KUVEYTÜRK YENİ ALTIN HESABININ ÖZELLİKLERİ
1 gr altın, 995/1000 saflıkta net olarak işlem görecektir. Minimum işlem limiti 0.01 gramdır. Altın hesabınız, gerçek kişi hesapları için 100,000 TL’ye kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu yani devlet güvencesi altındadır. 

Düzenli olarak altın alım-satım işlemi yapılabilir. Şubelerimizden vereceğiniz talimata istinaden, her ayın belli gününde otomatik olarak hesabınıza altın alımı yapılır ve siz de bu şekilde düzenli olarak altın birikimi sağlarsınız. Fiyat takibi yapılmasına gerek kalmadan belli kur için tüm şubelerimizden alım-satım talimatı verilebilir. Örneğin “Altın kuru 75 TL olduğunda hesabımdaki altını TL hesabıma aktar” yönünde talimat verebilirsiniz. 

Dilediğiniz zaman altın hesaplarınız arasında ya da başka bir kişiye ait altın hesabına şubelerimizden ve internet şubemizden altın havalesi yapabilirsiniz. Hesabınızda bulunan altınları 1, 2.5, 5, 10, 20, 50, 100 ve 1000 gramlık külçeler halinde çekebilirsiniz. Bu noktada külçe altın ve taşıma masrafları ödenmelidir. 

Altın hesaplarınız ile Altın Çek düzenleyebilir, Gram Altın olarak şubelerimizden alabilir ya da belirli İşlematikler’den çekebilir, Altına Altın Katılma hesabı açabilirsiniz.

Detaylı bilgi kuveyttürk web sitesi ve kuveytturk banka şubelerinde
-->
Blogger tarafından desteklenmektedir.