Zyxel 4.5G LTE router modem ile ışık hızında taşınabilir internet

Zyxel, 150 Mbps’ye kadar mobil veri hızını destekleyen WAH7608 taşınabilir 4.5G LTE router’ı Türkiye pazarına sundu. 

Mini SIM kart ile çalışan WAH7608, 2000 mAh bataryası ile 8 saate kadar hizmet verebiliyor. Aynı anda 10 adede kadar cihaza kablosuz Wi-Fi erişim sağlayan router’ın Wi-Fi bağlantısı 300 Mbps veri aktarımını destekliyor. 

Ağ teknolojileri alanında dünya liderleri arasında yer alan Zyxel, 4.5G LTE internet bağlantısını cihazlarına paylaştırmak isteyenler için yeni router’ı WAH7608’i tanıttı. 

Yeni router, evde, ofiste veya hareket halinde iken internet bağlantısını telefon, tablet, dizüstü bilgisayar gibi diğer cihazlar ile ve sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için kullanışlı bir çözüm sunuyor. 

Dahili 2000 mAh kapasiteli bataryası sayesinde hareket halinde iken rahatlıkla kullanılabilen WAH7608, 8 saate kadar kesintisiz hizmet sunabiliyor. 64 GB’a kadar Micro SD kart kullanımını destekleyen cihaz, Wi-Fi üzerinden içerik paylaşımı özelliğine sahip.  

Kolay Wi-Fi paylaşımı  
WAH7608 4.5G modem, kompakt tak-çalıştır tasarımı ve 802.11n Wi-Fi teknolojisi sayesinde ışık hızında internet bağlantısını eşzamanlı olarak 10 adede kadar Wi-Fi istemcisinin kullanımına sunabiliyor.  

Mobil uygulama ile yönetim 
Zyxel’in kolay yönetim için sunduğu iOS ve Android uygulamaları ile WAH7608 router da bir akıllı telefon aracılığıyla yönetilebiliyor. Kullanıcılar, kurulum ve Wi-Fi paylaşımı gerçekleştirmek ve tüm bağlı cihazları sorunsuz bir şekilde yönetmek için uygulamaları ücretsiz olarak kullanabiliyorlar.  

Kablolu internet erişimi 
Zyxel WAH7608, kablosuz erişimin yanı sıra gerektiğinde USB bağlantısı üzerinden dizüstü veya masaüstü bilgisayarlara kablo ile de internet erişimi sunabiliyor.  

Dünya genelinde kullanım imkanı 
LTE hizmetleri hızla tüm dünyada yaygınlaşıyor olsa da 3G ve 2G ile bağlantı sağlayan çok sayıda ülke bulunuyor. Öte yandan LTE kullanılan ülkelerde de farklı frekanslar tercih ediliyor. 

Zyxel WAH7608, dünya genelindeki çoğu operatörden hizmet alınabilmesi amacıyla TDD band 38 ve 40’ı içeren 4G / 3G / 2G multimod ve multiband özelliklerini destekliyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.