VESTEL MAYIS SONUNA KADAR SILAHLI DRONELARI UÇURACAK

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, önümüzdeki ayın sonuna kadar silahlı droneları uçurmayı hedeflediklerini söyledi. 

Drone’larla ilgili olarak Zorlu Holding’in patronu Ahmet Nazif Zorlu’dan çok önemli açıklamalar geldi. 

Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Başarı Hikayesi’ konulu konferansa katılan Zorlu, girişimcilik, liderlik ve markalaşma konu başlıkları altında bazı açıklamalarda bulundu. 

Öncelikle kendi bünyelerinde çalışan personeliyle ilgili görüşlerini belirten Zorlu, onlara sürekli olarak dürüst ve çalışkan olmaları konusunda uyarılarda bulunduğunu söyleyerek şunları belirtti: "Ben her sabah evden çıkıp işten döndüğümde kendime sorarım. 'Ben bugün ne yaptım?' diye. Eğer bir şey yapmadıysam kendimi suçlu hissederim. 55 yıldan beri çalışırım. Çalışmaktan insana bir şey olmaz." 

Vestel grubu olarak insansız hava aracı (drone) ürettiklerini, silahlı versiyonunu da Mayıs ayının sonuna kadar uçurmayı hedeflediklerini belirten Zorlu, bir gazetecinin sorduğu "İnsansız silahlı hava aracı sadece Türkiye'de mi kullanılacak?" soruya şu şekilde cevap vererek konuşmasını noktaladı: "Bizim her yaptığımız şeyde ihracat hedefimiz vardır. Zaten önce kendi ülkende yapacaksın, başarılı olacaksın ki ondan sonra dünyada başarılı olmaya çalışacaksın. 

Biz Zorlu Grubu olarak kendimiz yapalım, kendi içimizde oynayalım diye böyle bir fikrimiz olamaz. Tabi ihracat hedefimizdir. Bunların çok konuşulmaması lazım. Biz yapıyoruz. Yüzde yüz yazılımı, donanımı bugün Vestel'e aittir. Vestel Savunma Sanayi tarafından yapılıyor."webtekno
Blogger tarafından desteklenmektedir.