HEAD&SHOULDERS’IN YENİ MARKA YÜZÜ GENÇ BASKETBOLCU CEDİ OSMAN OLDU

“Kazanmak Kafada Başlar” diyen Head&Shoulders’ın yeni marka yüzü başarılarıyla adından söz ettiren genç yetenek Cedi Osman oldu. 

Head&Shoulders (FIBA) sponsorluğuyla başlayan basketbol serüvenini Cedi Osman işbirliğiyle sürdürüyor. Avrupa’nın En Değerli Oyuncusu Cedi Osman, spor kariyerinde özgüvenin önemini vurgulayacak ve yoluna Head&Shoulders ile devam ederek maçlara yüzde 100 özgüvenle kazanmak için çıkacak. 

Cedi Osman’ın saçları artık %100’e kadar kepeksiz* saçlar sunan dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı** Head&Shoulders’a emanet! Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği’nin (FİBA) de sponsoru olan Head&Shoulders, kepeği önleme ve saç bakımı konusunda en iyi sonuca ulaşmak isteyenlere özel ürünler geliştirmeye devam ediyor. 

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Head&Shoulders, Yeni Fresh&Clean serisiyle ilk andan itibaren saç ve saç derinizde tazelik ve temizlik hissi sağlıyor. 

Head&Shoulders ile işbirliğinden büyük heyecan duyduğunu söyleyen Cedi Osman, “Sadece basketbol maçlarında değil, hayatın her alanında kendime duyduğum güven çok önemli. Basketbola başladığımdan beri başarılı performansın en önemli etkenlerinden birinin kendine güven olduğunu öğrendim. 

En ufak bir endişe veya olumsuz düşünce, olabilecek en yüksek başarıyı gerçekleştirmenize engel olabiliyor. En iyi performansınız için kendinize sonuna kadar inanmanız ve güvenmeniz gerekli. Dünyanın 1 numaralı kepek şampuanı** Head&Shoulders’ın “Kazanmak Kafada Başlar” mottosu benim hayatımla da çok özdeşleşiyor. 

Her zaman kazanmak için sahaya çıkıyorum. Sürekli göz önünde olan biri olarak saç bakımına özen gösteriyorum. Head&Shoulders ile kafam rahat ve dolayısıyla özgüvenim de oldukça yüksek” diyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.