PARAF CARD DA 50 TL PARAF PARA FIRSATI

Yeni Yıl Hediyeniz Paraf’tan! Paraf POS’larından Yapacağınız Toplam 250 TL Harcamanıza 25 TL, Toplam 500 TL Harcamanıza 50 TL ParafPara! 

Kampanya 15-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyaz eşya, elektronik, giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde Paraf üye işyerlerinden yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır. 

Kampanya kapsamında belirtilen sektörlerde yapılan toplam 250 TL ve üzeri harcamada 25 TL ParafPara, toplam 500 TL ve üzeri harcamada 50 TL ParafPara kazanılacaktır. 


Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin Paraf POS larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşterinin asıl ve ek kartları ile kazanabileceği ParafPara tutarı 50 TL ile sınırlıdır. Kazanılan ParafPara’ ların son kullanım tarihi 30.01.2014 olup, kullanılmayan ParafParalar 31.01.2014 tarihinde geri alınacaktır. 

ParafPara transferi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak ve transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır. Kampanyadan Bireysel Paraf Kredi Kartları ile yapılan işlemler yararlanabilecek olup, Business kartlar, Parafly kartlar, sanal kartlar, ParafPara kullanarak yapılacak işlemler ile iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.