DİLEDİĞİNİZ DEDEMAN’DA DİLEDİĞİNİZ HAFTA SONU % 40’A VARAN İNDİRİM

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, “Keşfedecek çok yer, çok Dedeman var!” söyleminden yola çıkarak yeni bir kampanyasını misafirlerine sunuyor.

Nisan ayından itibaren 2013 yılının sonuna kadar haftasonu konaklamalarını kapsayan “%40 indirim” kampanyası tüm Dedeman Otelleri’nde geçerli olacak.

Tüm Dedeman Otelleri’ni kapsayan indirim kampanyası Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak konaklamalarda uygulanacak.  

 İStanbul’dan Gaziantep’e, Rize’den Antalya’ya, Palandöken’den Diyarbakır’a kültür, tarih ve doğa ile iç içe,  her mevsimin doyasıya yaşandığı farklı şehirlerde faaliyet gösteren Dedeman Otelleri, misafirlerine 2013 yılı sonuna kadar geçerli olan kampanya ile haftasonu tatilleri için benzersiz bir fırsat sunuyor. 

Konuklar bağ bozumunda Dedeman Kapadokya’nın tadını çıkarırken, güneşli yaz günlerinin keyfine Dedeman Antalya’da varacaklar.

İster tarih dolu şehirleri keşfetmek, ister doğayla baş başa olmak için planlanan seyahatlerde, konuklar “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni ve kalitesini çok özel indirim fırsatıyla yaşayacaklar. 


Blogger tarafından desteklenmektedir.