SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ ALLIANZ EMEKLİ TV’DE BİR ARAYA GELİYOR



Türk halkının sigorta ihtiyaçlarına A'dan Z'ye çözümler sunan Allianz, www.emekli.tv web sitesi üzerinden yürüttüğü Bireysel Emeklilik Sistemi konusundaki bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Yeni yayın döneminde Twitter fenomenlerinin katıldığı “Fenomen ile 140 Karakter”, “Asansör Günlükleri”, “Yurttan Besler” ve “Bireysel Görüş” programları ile dikkat çekiyor. Twitter fenomenleri French Oje, Pink Freud, Sami Hazinses ve Mesut Bahtiyar’ın katıldığı “Fenomen ile 140 Karakter” programında dünyanın ilk 140 karakterli talk-show’u gerçekleştirilecek.


Allianz’ın 2012 yılı sonuna doğru hayata geçirdiği ve Bireysel Emeklilik Sistemi konusunda halkın bilincini arttırmak amacıyla kurulan sektördeki ilk Bireysel Emeklilik temalı web sitesi www.emekli.tv 2. yayın döneminde yepyeni programlar ile yayınına devam ediyor.

Emekli Tv, yeni yayın döneminde “Fenomen ile 140 Karakter”, “Asansör Günlükleri”, “Yurttan Besler” ve “Bireysel Görüş” programları ile beğeni topluyor. Twitter fenomenleri French Oje, Pink Freud, Sami Hazinses ve Mesut Bahtiyar’ın katıldığı “Fenomen ile 140 Karakter” programında dünyanın ilk 140 karakterli talk-show’u gerçekleştiriyor.Asansör Günlükleri” programında kentli, çalışan insanların hem günlük hem de geleceğe dair kaygıları işlenirken, işyeri asansörlerindeki diyaloglara da yer verilerek BES ile ilgili bilgilendirmeler yapılıyor. Sokak röportajları yoluyla BES hakkındaki soruların hem İstanbul, İzmir, Ankara, Samsun, Antalya ve Adana gibi şehirlerdeki halk tarafından, hem de BES uzmanları tarafından cevaplandığı “Yurttan Besler” programı ise Türk halkını bilinçlendirmeye yönelik hazırlandı. BES konularının konuşulacağı, tartışma programı formatında hazırlanan “Bireysel Görüş”, BES hakkında oluşan algıyı pozitife dönüştürmeyi hedeflerken, karşıt görüşlere de yer veriyor.

Emekli Tv, birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici videoların yanı sıra Kelime Avı oyunu ile kitap kazandırmaya devam ediyor. Yeni dönemde başlayacak “BES ile Kazan” yarışmasında ise kullanıcılar, bireysel emeklilik sistemi hakkında yöneltilen sorulara verdikleri doğru cevaplar sonucunda çekilişe katılarak, eğlenceli ödüllerin sahibi olma şansını yakalayacaklar.
Blogger tarafından desteklenmektedir.