VAKIFBANKTA YENİ KREDİ KARTI BAŞVURUSUNA BEDAVA 1000 TL KREDİ

Kampanyadan, 1 - 30 Kasım 2012 tarihleri arasında yeni kredi kartı başvurusu yapan asıl kart sahibi müşteriler faydalanacaktır. 

Bu tarihten önce Bankamızda açık veya kapalı kredi kartı olan müşteriler kampanyadan faydalanamaz. Masrafsız, faizsiz taksitli nakit avanstan (NakiteTaksit) faydalanabilmek için müşterilerin kartlarını teslim aldıktan sonra en geç 28 Şubat 2013 tarihine kadar “NAKIT” yazıp, kartlarının son 6 hanesini 6635’egöndermeleri gerekmektedir. 

Faizsiz ve masrafsız 1.000 TL’ye varan taksitli kredinin kullanımı için son tarih 28 Şubat 2013’tür. Banka tarafından katılımı onaylanan müşterilere ayrıca bilgilendirme SMS’i gönderilecektir. 

Kart sahipleri, kullanılabilir limitleri dahilinde, kampanya dönemi içerisinde sadece 1 defa, 1.000 TL’ye kadar faizsiz, masrafsız 4 ay vadeli NakiteTaksit işlemi yapabilir. Kullanılabilecek NakiteTaksit işlem tutarı en az 100 TL olmalıdır. Bu tutarın altında yapılan işlemler kampanya dahilinde değerlendirilmeyeceği için ilgili dönemde geçerli olan Nakit Avans çekim faiz oranı ve komisyonu yansıyacaktır. 

Kampanya dahilinde gerçekleşecek taksitli nakit avans işlemlerinin Şube ve ATM’lerden “NakiteTaksit” menüsü kullanılarak 4 taksitle yapılması gerekmektedir. Bu menü ve 4 taksit dışında yapılacak tüm işlemlere ilgili dönemde geçerli olan Nakit Avans faiz oranı ve komisyonu yansıyacaktır. Kampanyaya Klasik, Gold ve Platinum kart başvuruları dahildir. 

Ek kart başvuruları kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya döneminde kart sahiplerinin 1000 TL limit dahilinde yapacakları ilk 4 Taksitli Nakit Avans tutarı faizsiz ve masrafsız olarak değerlendirilecektir. (Örn. İlk işlemde 600 TL, ikinci işlemde 400 TL işlem içinsadece 600 TL için faiz ve masraf uygulanmayacaktır.) 

Tek seferde 1.001 TL ve üzerinde yapılacak işlemlerde, 1000 TL’nin üstünde kalan kısma değil, tüm tutara faiz ve masraf yansıtılacaktır. Kampanyadan yararlanan müşterilerin 31.07.2013 tarihine kadar kartlarını kapatmamaları gerekmektedir. Kapatmaları halinde kartına 40 TL borç olarak yansıtılacaktır. Kampanyaya, doğru katılım sağlayan ilk 40.000 kişi ile sınırlıdır. 

Daha fazla detay vakıfbank web sitesi ve vakıfbank şubelerinde
Blogger tarafından desteklenmektedir.