ALLIANZ TÜRKİYE, GENÇ FUTBOL TUTKUNLARINI MÜNİH’TE BİR ARAYA GETİRİYOR

Allianz Türkiye’nin Facebook sayfasından başlattığı ve 14 - 16 yaşları arasındaki gençlerin katıldığı “Gençler Münih Futbol Kampı “ yarışması Mayıs ayının sonuna kadar devam ediyor. 

Allianz, bu yıl 4.’sü düzenlenen “Gençler Münih Futbol Kampı” yarışmasına ev sahipliği yapıyor. Yarışmaya katılmak için Allianz Türkiye’nin Facebook sayfasını beğenmek ve soruları yanıtlamak gerekiyor. Yaşları 14 - 16 arasında değişen gençlere dünya devi FC Bayern Münih takımının deneyimli futbolcuları ve teknik ekibiyle buluşma ve futbolun büyüleyici dünyasını tecrübe etme imkânı sunuluyor.

İki aşamalı olarak düzenlenen yarışmaya Türkiye’den katılacak adaylar ilk aşamanın ardından, aralarında Eski Milli Futbolcu Metin Tekin ve Okan Karacan’ın bulunduğu jüri elemesinden geçecekler. İki aşamayı da geçen 3 genç, Münih’te düzenlenen “Gençler Münih Futbol Kampı”na katılma hakkını elde edecek. 

Allianz Türkiye’nin faaliyet gösterdiği 21 ülkeden gençlerin katılacağı 4. Gençler Futbol Kampı’nın katılımcıları, 5 gün sürecek futbol şöleni yaşayacaklar. Yarışma finalistleri FC Bayern Münih takımının antrenman sahasında antrenörler eşliğinde gerçekleşecek futbol eğitiminin yanı sıra takımın seçkin yıldızlarıyla tanışma imkânına da sahip olacaklar. 

Dünyanın dört bir tarafından gelen katılımcılar Münih’teki Allianz Arena’da maç seyredecek ve Arena’yı gezme imkânı yakalayacaklar.
Blogger tarafından desteklenmektedir.