HALKBANK EVİNİ YENİLE TÜRKİYE KAMPANYASI

Evinizi yenilemek istiyorsunuz… Çünkü mutfak dolaplarınız eskidi, banyonuzun modası geçti, duvar boyalarınız soldu veya parkeleriniz artık ilk günkü gibi değil ya da salona güzel bir klima lazım diyorsunuz... İşte fırsat kapınızda!
Sizin için Türkiye’nin en büyük yapı malzemeleri üreticisi/satıcısı firmaları, TOBB ve Halkbank güçlerini birleştirdi. Bu birliktelik sayesinde, en beğendiğiniz markaların ürünleriyle evinizi baştanbaşa yenilemek artık imkansız değil!

“Evini Yenile Türkiye” kampanyası imdadınıza yetişiyor

Evini Yenile Türkiye" kampanyası, yapı malzemeleri sektörünün öncüsü olan 83 dev firmanın kampanyaya üye bayilerinden mal ve hizmet satın almak isteyen tüketicilere Halkbank’ın sağladığı destekle, faiz oranı %0,33 ile %1,05 arasında değişen eşsiz kredi seçenekleri sunmaktadır.

Halkbank, üye bayilerden alışveriş yapan müşterilere herhangi bir masraf-komisyon almadan %0,63 faiz oranı ile kredi imkanı sunmanın yanısıra tercihe göre sadece %2 masraflı %0,33 faiz oranı ile kredi de uygulayabilmektedir.
Sadece bu kampanyaya özel Halkbank Yenileme Kredileri

Evinizi yenilemek için ihtiyacınız olan ürünleri beğenerek seçmiştiniz, fakat nasıl öderim diye düşünüyordunuz… Artık fazla düşünmenize de gerek kalmadı.
Çünkü artık sadece bu kampanyaya özel Halkbank Yenileme Kredileri var.Daha fazla detay halkbank web sitesinde

Blogger tarafından desteklenmektedir.