SİGORTA CİNİ VE BP’DEN İŞBİRLİĞİ

Sigorta Cini, düzenlediği yeni kampanya ile müşterilerine BP’den 50 TL’ye varan akaryakıt hediye ediyor. 

Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı teklif hizmeti sunan Sigorta Cini bununla birlikte; Trafik, Kasko ve Ferdi Kaza sigortalarından oluşan yeni kampanyası kapsamında hem sizi hem de aracınızı güvence altına alıyor. 

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, 2016 yılının son kampanyası kapsamında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Sigorta Cini, BP ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde Trafik, Kasko ve Ferdi Kaza Sigortası yaptıran müşterilerine 50 TL’ye varan akaryakıt hediye ediyor. 

Sigorta Cini’nden 3’ü bir arada kampanya 
Sigorta Cini mağazalarında Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı teklif hizmeti sunuluyor. 

31 Ocak 2017 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile kasko sigortası yaptıran müşterilere 20 TL, trafik sigortası yaptıranlara 20 TL ve ferdi kaza sigortası yaptıranlara ise 10 TL tutarında akaryakıt hediye ediliyor. 

Bu üç sigorta ürününün birlikte satın alan müşteriler ise toplamda 50 TL değerinde hediye akaryakıtın sahibi oluyor. Sigorta Cini müşterilerine özel olan kampanya ile kazanılan hediye akaryakıt çekleri tüm BP istasyonlarında kullanılabiliyor. 

1 Ekim 2016 tarihinde başlayan kampanya hakkında profesyonel hizmet veren lisanslı sigorta danışmanları tarafından bilgi almak ve en uygun teklifler için Sigorta Cini mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. 

Ayrıca Trafik Sigortası ve Kasko özelinde www.sigortacini.com.tr adresi üzerinden form doldurarak da teklif ve bilgi alabilirsiniz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.