YENİ ORAL-B GENIUS AĞZINIZIN HANGİ BÖLGESİNİ FIRÇALADIĞINIZI GÖREN DÜNYA’NIN İLK ŞARJLI DİŞ FIRÇASI

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Oral B’nin yeni ürünü GENIUS, türünün tek örneği olarak Oral-B'nin bugüne kadar ürettiği “En akıllı diş fırçalama sistemi”ne sahip… 

 Diş fırçalama deneyimini akıllı teknolojilerle bir adım öteye taşımak üzere tasarlananYeni Oral-B GENIUS, fırça içerisinde yer alan hareket sensörü ile bluetooth üzerinden bağlanılan akıllı telefonunun kamerasını kullanarak kullanıcısını takip edenve hiçbir alanı atlamadan diş fırçalanmasını sağlayanPozisyonAlgılama Teknolojisine sahip. 

Bu sayede kullanıcılar, akıllı telefonlarına yükledikleri Oral-B App 4.1 aracılığıyla her bölgeye uyguladıkları basınç ve fırçalama süreleri konusunda anında bilgi alaraktam olarak diş hekimlerinin tavsiye ettiği gibi dişlerini fırçalayabiliyorlar. 

Bütün bu özellikler, Oral-B'nin Salınım-Dönme veTitreşim teknolojisi ve yuvarlak fırça başlığı ile bir araya gelerek kullanıcıların ağız sağlığını iyileştirmesine yardımcı oluyor. 

Üçlü Basınç Sensörü Teknolojisi’ne sahip Yeni Oral-B GENIUS’ınbasınç sensörü sayesinde, şarjlı diş fırçası çok fazla basınç uygulandığında görsel bir uyarı vererek, fırça başlığının hızını otomatik olarakdüşürüyor ve titreşimleri sonlandırıyor. 

Böylece diş etlerinin zarar görmesi engellenmiş oluyor. Akıllı telefon uygulamasına bağlı olmadığında bile Yeni Oral-B GENIUS’ınProfesyonel Zamanlayıcı, diş hekimlerinin tavsiye ettiği iki dakikalık diş fırçalama süresini sağlamak için kullanıcıyı uyarıyor. 

Kişiselleştirilmiş çok renkli 360° ışıklandırma sistemi olan SmartRing, kullanıcıların diş fırçalama deneyimlerini daha eğlenceli ve kişisel hale getirmesini sağlayarak Oral-B uygulaması aracılığıyla fırçaların özelleştirmesini sağlayan 12 farklı renkte ışığa sahip. Yeni Oral-B Genius’ı özel kılan özelliklerden biri de uzun süre kullanıma izin veren lityum iyon pili... 

12 güne kadar hiç şarj etmeden kullanılabilenYeni Oral-B Genius, diğer şarj edilebilir diş fırçalarına göre yüzde 20 daha hızlı şarj olurken, pil kullanım süresinin son anına kadar da aynı performansı sergiliyor. 

Yeni Oral-B Genius, günlük kullanım için sunulan standın yanı sıraşık ve akıllı seyahat kabı ile de kolay bir şekilde şarj edilebiliyor ve akıllı telefon gibi USB ile şarj edilebilen diğer cihazların şarj edilebilmesini de sağlayabiliyor. Bunları biliyor musunuz? 
 • Türkiye’de 100 kişiden sadece bir kişinin şarj edilebilen diş fırçası kullandığını… 
• Ortalama diş fırçalama süresinin 46 saniye olduğunu… 
• Her diş etrafının derinlemesine temizlenmesi gerektiğini… 
• Dişlerin her gün 2 kez 2 dakika fırçalanması gerektiğini… Beyaz ve siyah olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile sunulan Oral-B GENIUS’ın tavsiye edilen satış fiyatı; Beyaz Genius 8000 için 573.2 TL ve Siyah Genius 9000 için 629.9 TL.
Blogger tarafından desteklenmektedir.