SHAZAM’A KAPALIYKENDE KULLANABILECEGINIZ MÜTHIS BIR YENILIK GELDI

Yaratıcılık anlamında dünyanın tartışmasız en iyi uygulamaları arasında yer alan Shazam, şu an için Android platformuna gelen güncellemeyle birlikte müthiş bir yenilik kazandı. 

Uygulamanın çalışma prensibini kullananlar zaten biliyordur da ben yinede üstünden biraz geçerek anlatayım. Ana ekranda bulunan ‘Shazamlamak için dokun’ yazısına bir kere tıklıyorsunuz ve uygulama, o an çalan müzikle ilgili tüm detayları karşınıza çıkarıyor.

 ‘Shazamlarım’ sekmesinde de o zamana kadar bulunan şarkıların listesi görülüyor. Güncelleme ile gelen yenilik sayesinde Shazam’ı kapatsanız dahi çalan şarkılar tek tek bulunup liste olarak karşınıza tekrar çıkarılabilecek. 

Bunun için ana ekrandaki ‘otomatik’ yazısına tıklamanız yeterli. (uygulamayı kapattığınızda ekranın üst kısmında Shazam’ın ikonu görülüyor olacak) Şöyle bir problem olabilir, ona dikkat etmenizi öneririm. 

Uygulamanın arka planda çalışacak olması cihazın şarjını da önemli ölçüde etkileyecektir. Dolayısıyla ‘otomatik’ özelliğini müzikli bir ortamda bulunduğunuzda aktif etmenizi öneririm.webtekno
Blogger tarafından desteklenmektedir.