2. EL OTODA GÜVENİLEN ADRES

İkinci el araç pazarına Tunalar Otomotiv güvencesiyle giren Otomobilen, genellikle ilk sahibinden olan araçları, ekspertizleri yapılmış, yetkili servis bakımı ve geri satın alma garantisiyle satışa sunarak sektöründe Türkiye'nin en iddialı markası olmayı hedefliyor. 

Tunalar Otomotiv güvencesiyle 2015 yılında farklı bir hizmet anlayışıyla kurulan Otomobilen, ikinci el araç pazarına yüzde 100 garanti ve güveni getiriyor. 

Sadece Otomobilen ekspertizcilerinin kapsamlı kontrollerinden geçen otomobilleri ikinci el araç pazarına sunan Otomobilen, sıfırından farksız, servis bakımlı ve garantili araçlarıyla risk faktörünü ortadan kaldırıyor. Otomobilen - 1989 yılından bu yana Ford Otomotiv, 1999'dan bu yana ise Fiat Yetkili Satıcısı olarak faaliyet gösteren ve Ford'un 3S Plaza yapılanmasını Türkiye'de hayata geçiren ilk şirketlerin başında geliyor. 

FORD TRUCKS , JEEP , ALFA ROMEO Yetkili Satış ve Servis , Lancia Yetkili Servisi de olan Tunalar, 2.EL otomobil pazarında yenilikçi bir anlayışla hayata geçirdiği OTOMOBİLEN markası ile hizmetlerine devam ediyor. 

Tunalar ailesinin 1918 yılından beri süregelen ticari geçmişi ve 30 Yıla yakın kurumsal otomotiv tecrübesinin bir hizmeti olan OTOMOBİLEN uygun fiyat, doğru hizmet ve "önce müşteri memnuniyeti" anlayışıyla hareket etmektedir. Otomobilen; ikinci el araç satışında sıfırından farksız, ilk sahibinden gibi tertemiz, servis garantili ve sadece ekspertizlerinin onay verdiği sertifikalı araçları satışa sunarak yüksek müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. 

2. El Oto da Otomobilen iddiası: 
İkinci el araç pazarında arzulanan güven ortamını yaratmak ve sektörün iddialı markasını hayata geçirmek amacıyla Otomobilen'i kurduklarını ifade eden Tunalar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Tuna, Otomobilen'de satışa sunulan araçların neredeyse tamamının ilk sahiplerinden, güvenilir ve garantili olduğunun altını çiziyor. 

Otomobilen bünyesindeki araçların yenisinden farksız yüzde 100 güvenilir araçlar olduğunu kaydeden Tuna, tüm araçların servis bakımlı ve garantili olduğuna vurgu yapıyor. Otomobilen'i ikinci el araç pazarında Türkiye'nin en iddialı markası yapmak üzere yola çıktıklarını ifade eden Tuna, müşterilerine ikinci elde aradıklarını güveni sağlamak için faaliyet gösterdiklerini belirtiyor. 

Otomobilen'in araç portföyünde her marka ve modelden, ekspertizi yapılmış geniş araç seçeneklerinin başında 2.El Ford, Renault, Fiat, Volkswagen, Opel, Citroen, Peugeot, Jeep, Alfa Romeo, Mercedes, BMW, Toyota, Kia, Hyundai, Range Rover bulunduğunu ifade eden Tuna, Türkiye genelinde şu an itibariyle 9 şehirde 10 noktada hayata geçirdikleri Otomobilen şubeleriyle hızla yaygınlaştıklarını, ikinci el araçta güven başta olmak şartıyla birinci el garantisi verdiklerinin altını çiziyor. 

Tuna, Adana, Bursa, Gaziantep, İzmir, İstanbul İstoç, İstanbul Pendik, Konya, Ordu, Samsun ve Trabzon’da 9 şehirde hizmet veren Otomobilen'in yeni satış noktaları açarak sürekli büyüdüğünü, otomotivde ülke çapında en güçlü ikinci el markası olma iddiası ile faaliyet gösterdiğine vurgu yapıyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.