LEGO® STAR WARS™ GÜÇ UYANIYOR ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’DE RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

LEGO Star Wars™ evrenindeki macera tüm hızıyla devam ediyor. Star Wars™ Güç Uyanıyor filmi için Millenium Falcon™’un da aralarında olduğu 7 LEGO Star Wars ürünü raflarda yerini aldı. 

Türkiye’de 17 Aralık’ta vizyona girecek Star Wars™ Güç Uyanıyor filmi iyi ve kötü arasındaki mücadeleyi her zaman olduğu gibi eşsiz bir anlatım ve görsellikle beyazperdeye aktaracak. 

Çok sayıda detay içeren LEGO setleriyle, yedi yaş ve üstündeki çocuklar yeni filmdeki maceraları evlerine taşıyabilir ve kendi LEGO Star Wars™ dünyalarını yaratabilirler. 

Kylo Ren’in Command Shuttle’ı veya Poe’nun X-Wing Fighter’ı gibi havalı setleri oluşturup, onlarla oynamanın keyfini sonuna kadar yaşayabilirler. 

 Yeni araçlar ve kahramanlar LEGO Star WarsTM evrenine katılıyor Türkiye’de 17 Aralık’ta vizyona girecek olan Star Wars Güç Uyanıyor filminden yeni LEGO modelleri hayranlara yepyeni bir LEGO Star WarsTM macerası sunuyor. 

Yediden yetmişe herkes yeni setler oluşturarak modellerin özelliklerini keşfedecekler. Örneğin karanlık taraftan Kylo Ren’in aracı olan Command Shuttle™ açılıp-kapanan depo kapakları kanatlardaki yaylı fırlatıcılar ve uzayabilir kanatlara sahip. Poe’nun X-Wing Fighter’ı™ da aynı şekilde birbirinden detaylı özellikler sunuyor. 

Aracın açılıp kapanan iniş takımı, ayarlanabilir kanatları, Poe Dameron’un minifigürü ve BB-8 astromech droidinin kokpite çıkmasını sağlayan merdiveni bu özelliklerden birkaçı. Klasikler ve yeni araçlar Yeni 7 LEGO Star Wars seti arasında efsanevi klasik araçlar da yer alıyor. Örneğin LEGO hayranları Millenium Falcon’un yeni versiyonu ile buluşuyor. 

Bu harika model Chewbacca ile R2-D2’nun satranç oynadığı holografik satranç tahtasına ve mürettebatın saklanabileceği gizli bir bölmeye sahip. Han Solo, Chewbacca, Rey, Finn ve Tasu Leech minifigürleri de bu sette yer alıyor. Rey’in Speeder’ı ve First Order Transporter modelleri ise Star Wars Güç Uyanıyor filmiyle birlikte ilk defa LEGO Star Wars evrenine yeni katılan farklı özelliklere sahip ürünlerden. 

Örneğin Rey’in Speeder’ının motoru açık bir depoya dönüşebiliyor. Aynı zamanda Rey dışında başka bir minifigürün oturabilmesi için portatif bir taşıma bölümü de yer alıyor. First Order Transporter™ ise arka pervaneler ve saydam tekerlekler gibi detaylara sahip.
Blogger tarafından desteklenmektedir.