METRO TOPTANCI MARKET, FARK YARATAN GİRİŞİMCİLERİ SEÇİYOR

Metro Toptancı Market, yaşadığı toplum ve dünya için ekonomik, sosyal veya çevresel açıdan fark yaratan girişimcileri seçiyor. 
Sosyal Girişimcilik Ödülleri; çalıştıkları sektöre yeni ve köklü değişiklikler getirmeyi hedefleyen, bu yenilikleri topluma fayda sağlamak için yapan, işlerine tutkuyla bağlı olan ve toplum için altın dokunuşlar yapanların METRO tarafından ödüllendirildiği bir organizasyondur. Sosyal girişimcilik ruhuna sahipseniz ve inandığınız gerçek bir hikayeniz varsa siz de bu ödüllere aday olabilirsiniz. 

Kendi hikayenizi nasıl oluşturacağınız hakkında hemen bilgi edinin! 21 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan halk oylaması sonucunda kısa listeye kalan yarışmacılar, iş dünyasının önde gelen isimlerinden, tanınmış şefler ve gazetecilerden oluşan jüri üyelerince değerlendirilecek ve kategori birincileri seçilecektir. 

Kategori birincilerine 5.000 TL, 6 kategorinin birincileri arasından seçilecek olan 1 kişiye ise Yılın Sosyal Girişimcisi Büyük Ödülü olarak 20.000 TL para ödülü verilecektir. Tüm ödüller Eylül ayında gerçekleştirilecek muhteşem bir ödül töreniyle sahiplerini bulacaktır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.