İŞ BANKASI POS'U EYLÜL AYINDA ÖDÜLLER DAĞITIYOR

1 Eylül 2013 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında İş Bankası POS'larından gerçekleştireceğiniz her 1.000 TL'lik ciro için 1 çekiliş hakkı sizin

Kampanyaya katılmak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne "POS" yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaranızla birlikte 4402'ye gönderin, Fiat Doblo Cargo, Apple iPad 4, Apple iPhone 5 ödüllerinden birine sahip olma şansı kazanın

İş Bankası Üye İşyerlerine Özel Kampanyamızdan Yararlanma Koşulları:
Kampanyaya katılım müşteri başına 100 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
 - Kampanya tarihleri arasında üye iş yerleri üyeliğini iptal ettirmemesi gerekmektedir. - KKTC'de faaliyet gösteren üye işyerleri, kurumsal firmalarımız, özel koşullu firmalarımız ve zincir mağazalarımız kampanyamıza dahil değildir.
- Kampanyaya katılımlarda, T. İş Bankası A.Ş. kayıtlarındaki bilgiler esas alınacaktır, bu bilgilerin doğruluğundan üye işyerimizin kendisi sorumludur. - Kampanyaya tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla katılım yapılabilecektir ve katılım, her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilecektir.

 - Çekilişte 1 talihli Fiat Doblo Cargo, 5 kişi Apple iPad 4, 10 kişi Apple iPhone 5 ikramiyelerinden birini kazanacaktır. İkramiyeler belirtilen içeriktedirKazanan talihliler 23.10.2013 tarihli Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilerimize taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden T. İş Bankası A.Ş. sorumlu tutulamaz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.