CARREFOUR KURBAN KESİM KAMPANYASI

carrefour kurban satışına bu senede devam edecek. koçvar kuzu var adlı tanıtım sitesi çok hoş olmuş. kocvarkuzuvar.com

Kurbanlıklarınızı www.carrefour.com.tr den sipariş vererek ,CarrefourSA hipermarketlerimizden veya ,CarrefourSA Expres Süpermarketlerimizden zahmetsizce teslim alabilirsiniz.

Bununla beraber İstanbul için Sen-al Market www.carrefourexpres.com tıklayarak ve 444 10 00 Alo CarrefourSA Expresi arayarak adresinize teslim kurban siparişi verebilirsiniz.

CARREFOUR DAKİ KURBANLIKLARIN ÖZELLİKLERİ

Kurbanlıklarımız İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen Akkaraman ırkı olup bir yaşını geçmiş, kurban olma vasfına sahip koçlardır. İslami usullere uygun şekilde kesildikten sonra ambalajlanmış olarak özel kolilerinde siparişi verdiğiniz mağazamızda ve seçtiğiniz zaman diliminde sizlere teslim edilecektir.

Kurban Kolisi Bilgileri
Kurban koliniz yaklaşık olarak 19-22 kg (koli darası dahil) ağırlığa sahip olup koli içinde kesilen kurbanınızın; 2 kol, 2 but, 2 kafes, 1 gerdan, muhtelif yağlar ve takım sakatatını (akciğer, yürek, karaciğer) bulabilirsiniz.

Kurbanınızın sakatatlarından karın içi organları, paçaları ve kellesi hariç takım denilen akciğer, yürek, karaciğer bir ambalaj ile hazırladığımız koli içinde yer alacaktır.

Daha fazla detay carrefour web sitesinde
Blogger tarafından desteklenmektedir.