TTNET, IP TV TEST YAYININA BAŞLADI

TTNet'ten IP TV'ye 40 milyon dolar yatırım TTNet, telefon hattı üzerinden dijital televizyon yayıncılığına yönelik IP TV projesi kapsamında test yayınlarına bu ay başladı.

(Abonelerin diledikleri içeriği İnternet Protokolü (IP) üzerinden takip edebilecekleri dijital yayın yöntemi IP TV, özellikle ABD'de insanların televizyon alışkanlıklarını uygulamaya başlandığı günden itibaren değiştirdi)

Türk Telekom'un iştiraki ve Türkiye internet servis hizmetleri pazarının lideri TTNet'in CEO'su Tahsin Yılmaz, 1 Eylül'den itibaren Türkiye pazarına sunacakları IP TV Projesi için başladıkları yatırımların üç yılda 140 milyon dolara ulaşacağını ve bunun 40 milyon dolarlık kısmını bu yıl içinde gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

TTNet, telefon hattı üzerinden dijital televizyon yayıncılığına yönelik IP TV projesi kapsamında test yayınlarına bu ay başladı.

Yılmaz, "IP TV için üç yılda 140 milyon dolarlık bir yatırım yapacağız. Bu yatırıma zaten başladık. Tahmin ediyorum 2009 sonuna kadar bunun 40 milyon dolarlık kısmını gerçekleştiririz. Bu sene yapacağımız en büyük yatırım, IP TV yatırımıdır" diye konuştu.ntvmsnbc
Blogger tarafından desteklenmektedir.