Düğün.com 60 Milyar TL büyüklüğünde bir pazarın 3’te 1’i ne sahip

Türkiye’de sektör lideri olan Düğün.com 60 Milyar TL büyüklüğünde bir pazarın 3’te 1’i ne sahip” 


Evlilik hazırlığı yapan çiftlerle firmaları 12 yıldır buluşturan Düğün.com, 150 kişilik ekibi ve 12 ülkedeki operasyonu ile kendi alanında dünyanın en büyük ikinci internet sitesi konumunda bulunuyor. 

Ayda ortalama 1,5 milyon kişi tarafından kullanılan Düğün.com, her yıl ortalama yüzde 50-60 oranında büyüme sağlıyor. Dünya’da 2. Türkiye’de ise sektör lideri olan düğün.com 40 Bin’den fazla firma ile çalışıyor.

2015 yılında Suudi Arabistan, Mısır, Katar, Kuveyt, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri dahil 10 Orta Doğu ülkesinde yayın yapan Zafaf.net kurularak , Düğün.com’da uygulanan ve başarılı olan modelin aynısı adapte edildi. 

Benzer bir başarı burada da sağlandı ve Zafaf.net, çok kısa bir sürede Suudi Arabistan’da lider konuma geldi. Türkiye’de her yıl ortalama 600 bin çift evleniyor ve her 2 çiftten 1’i Düğün.com’u tercih ediyor. 

Düğün yapacak çiftlerin neredeyse tümü Düğün.com’u kullanıyor. Düğün.com, çiftler için 36 farklı kategoride, istenen şehirdeki ve özellikteki firmaları filtreleyerek, saniyeler içerisinde ihtiyaç duyulan ürün ve hizmetlere ulaşılmasını sağlıyor.  

Düğün.com Türkiye’nin yurtdışına açılan en büyük dijital firmaları arasında 
Türkiye’de evlenmeyi düşünen çiftlerin % 95’i düğün.com’u tercih ediyor. Düğüm.com’un aylık ziyaretçi sayısının 1,5 milyonun üzerinde Suudi Arabistan’da ise her yıl ortalama 150 bin düğün gerçekleşiyor. 

Bunun 50-60 Bini Zafaf.net üzerinden geçiyor 40 Bin’den fazla firma ile çalışan düğün.com küçük ve orta ölçekli iş ortakları için değer yaratarak firmaların girişimlerini büyütmeye katkı sağlıyor. 

Yeni pazarlara açılmaya karar verip, yatay büyüme sürecine girdikten sonra MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) ve Avrupa ile Düğün.com, bugün Türkiye’nin dışarıya açılan en büyük dijital firmaları arasında yer alıyor. 

Düğün.com, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve Suudi Arabistan’da toplam beş ofisle firmalara ve evlenecek çiftlere hizmet veriyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.