Ingenico’dan kaçırılmayacak Full Kasko Kampanyası

YazarkasaPOSlarının donanım zenginliği ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan Ingenico, sektöründe ‘ilk’ olacak bir kampanyayı hayata geçiriyor. 


Ingenico, 24 Nisan- 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ingenico seyyar ÖKC iWE280 alan herkese, 3 yıl boyunca full kasko hediye ediyor. 

Üstelik kampanya kullanıcı hataları da dahil tüm onarımları içeriyor. Uçtan uca ödeme konusunda dünya lideri olan Ingenico Group, 24 Nisan’da başlayacak Full Kasko kampanyası ile Ingenico, iWE280 alan herkese 3 yıl boyunca full kasko hediye ediyor. 

31 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanya YazarkasaPOS cihazlarında kırılma, ıslanma, düşme gibi kullanıcı hataları sonucu oluşabilecek tüm onarımları da kapsıyor. Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal, Full Kasko kampanyası ile ilgili olarak şöyle konuştu: 

“Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler, onların ihtiyaç ve beklentileri yeni kampanyalarımız, ürün ve hizmetlerimiz için yol gösterici oluyor. Full Kasko kampanyamız da yine müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerinden yola çıkarak şekillendirdiğimiz bir çalışma. 

24 Nisan – 31 Mayıs Tarihleri arasında geçerli olacak kampanyamız kapsamında seyyar olarak kullanılan iWE280 model yeni nesil ödeme kaydedici cihazımızdanalan herkese 3 yıl boyunca full kasko sağlıyoruz. 

Ingenico markasına güvenen kullanıcılarımızı düşünerek kurguladığımız kampanyamızda, günlük koşuşturma sırasında olabilen kullanıcı hatalarından kaynaklı, düşürme, çarpma, ıslatma ve buna benzer sebeplerle cihazda oluşabilecek tüm arızalar 3 yıl süresince ücretsiz olarak giderilecek.”

Ingenico hakkında 
Uçtan uca ödeme konusunda dünya lideri olan Ingenico Group, 2007 yılında, Türkiye distribütörlüğünü yürüten firmayı satın alarak, Türkiye pazarına doğrudan giriş yaptı. 

Ingenico kanıtlanmış teknolojisi, sektöre yön veren standartları ve ergonomisi ile kullanıcıları tarafından maksimum güvenilirlik sağlayan, çok yönlü ve kullanımı kolay ürünler sunan bir marka olarak biliniyor. 

Ingenico Group, EFTPOS, YazarkasaPOS ve ödeme çözümlerininden oluşan geniş ürün/çözüm yelpazesini tüm dünyadaki iş ortakları aracılığı ile son kullanıcıların beğenisine sunarken, dikey pazarlarda ise özel projelerde yer alıyor. 

Ingenico Türkiye, EFTPOS alanındaki tecrübesinin yanısıra 2015 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yazarkasa lisansı da alarak “Lisanslı Yazarkasa Firması” olmuştur.
Blogger tarafından desteklenmektedir.