Domino’s Pizza’da Ekmek Arası dönemi

Sabah kahvaltıda, gün içinde atıştırmalıkta, gece miden kazındığında… Domino’s Pizza günün farklı saatlerine eşlik edecek yepyeni Ekmek Arası lezzetleriyle karşımızda! 
Domino’s fırınından çıkan sıcacık ekmeklerle sunulan, sucuklu, sosisli ve kavurmalı sandviçler, bol malzemeli tarifleri ve 7,90’dan başlayan fiyatları ile Türkiye’de “ekmek arası” konseptine sınıf atlatacak! 

Üstelik süper hızlı hayatına sandviçiyle lezzet katmak isteyenler, dominos.com.tr veya mobil uygulamadan siparişini verdiğinde, restorana gidip sandviçini hiç beklemeden alabilir. 



 Domino’s Pizza efsanevi pizzalarıyla yarışacak yepyeni lezzetleriyle karşımızda: Ekmek Arası! Domino’s fırınından çıkma sıcacık artizanal ekmekler ve bol bol malzemelerle servis edilen doyurucu sandviçler sosisli, sucuklu ve kavurmalı olarak 3 çeşidiyle sunuluyor. 

Tamamen Domino’s Pizza Türkiye’nin inovasyonu olan bu tarifler, herkesin çok iyi tanıdığı “ekmek arası” konseptine sınıf atlatıyor!  

Günün her saatinde açlığa nefis çare 
Domino’s Ekmek Arası, güne doyurucu bir öğünle başlamak isteyenler, acele içinde koştururken atıştıracak bir alternatif arayanlar, ana öğünlerle yetinmeyip aralara da bir şeyler serpiştirenler veya gece vakti acıkıp pratik bir çözüm arayanların yardımına yetişecek. 7,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla, en zor beğenen damaklardan bile tam puanı kapacak.  

Bol ve yaratıcı malzemeleriyle çok doyurucu 
  Bu sandviçlerin içinde yok yok. Örneğin sosisli sandviç, dev sosis, mozzarella peynir, mısır, mantar, domates, ketçap ve mayonezle hazırlanıyor. 

Sucuklu sandviçin içinde mangal sucuğun yanı sıra mozzarella peynir, cheddar peyniri, domates, yeşilbiber ve ketçap yer alıyor. Kavurmalıya ise yine mozzarella peynir, domates, yeşil biber ve ek olarak köz biber ile mayonez eşlik ediyor.  

“Beklemeden gel al” teknolojisi ile anında sıcacık 
Domino’s Pizza’da Ekmek Arası lezzetlere ulaşmak yine çok kolay ve süper hızlı. Evinde, ofisinde veya yoldayken, dominos.com.tr veya mobile gelenler, siparişini hızlıca verebiliyor. Ardından en yakın Domino’s Pizza’ya gittiğinde sandviçini beklemeden alıp afiyetle yiyebiliyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.