ISICAM KONFOR İLE BİREYSEL TASARRUF TOPLUMSAL KAZANCA DÖNÜŞÜYOR

Türkiye’de kullanılan toplam enerjinin üçte biri binalarda tüketiliyor. Binalardaki ısı kayıplarının %30’u ise pencerelerden kaynaklanıyor. 

Enerji tasarrufu sağlamayan camlar nedeniyle yılda 2,5 milyar dolar havaya uçuyor. Binalarda cam ile yalıtım ve enerji tasarrufu sağlanması konusunda toplumsal bilinci artırmak için çalışan Trakya Cam, ısı kayıplarını standart çift cama göre %50 , güneş ısısı girişini %40 oranında azaltan Isıcam Konfor ile bireysel tasarrufun toplumsal kazanca dönüşmesini hedefliyor. 

Sektöründe lider olan Trakya Cam, enerjide yurtdışına bağımlı olan ülkemizde bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmeyi amaçlıyor. Ülkemizde kullanılan enerjinin %74’ü ithal ediliyor. Türkiye’de kullanılan toplam enerjinin üçte biri de binalarda tüketiliyor. 

Binalardaki ısı kayıplarının %30’u ise pencerelerden kaynaklanıyor. Enerji tasarrufu sağlamayan camlar nedeniyle meydana gelen enerji kaybıyla yılda 2,5 milyar $ havaya uçuyor. Trakya Cam ise başta Isıcam Konfor olmak üzere sunduğu son teknoloji ürünlerle bireysel tasarrufun toplumsal kazanca dönüşmesini hedefliyor. 

Isıcam Konfor ısı kayıplarında % 50, güneş kontrolünde ise % 40 daha avantajlı Sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını hızla genişleten Trakya Cam’ın son teknoloji ürünü Isıcam Konfor, gün ışığını engellemeden yazın güneş ısısı girişini kontrol ediyor. 

Kışın da ısıyı içeride tutan Isıcam Konfor, böylece hem soğutma hem de ısıtma giderlerini azaltıyor. Isıcam Konfor standart çift camlara göre camdan kaynaklanan ısı kayıplarında % 50, güneş kontrolünde ise % 40 daha avantajlı olmasıyla dikkat çekiyor. 

 Isıcam Konfor’un etkisi faturanıza anında yansıyor Isıcam Konfor’un etkisi faturanıza anında yansıyor. Bu özelliğiyle yaz-kış tasarruf garantisi veren Isıcam Konfor, aynı zamanda ısıtma ve soğutma giderlerini düşüren ve karbondioksit emisyonunu azaltan çevre dostu bir bina yaratılmasına fırsat tanıyor. 

Isıcam Konfor bu özelliklerine ek olarak cam yüzeyinde oluşan buğulanmaları, standart çift cama göre azaltıyor, pencere önlerinin yazın sıcak, kışın soğuk olmasını önlüyor..
Blogger tarafından desteklenmektedir.