TİFFANY İLE MODA BLOGGER LARININ FAVORİLERİ

“Tiffany ile bloggerların favorileri” yarışması ile bloggerları ilk önce mağazaya davet ederek ürünlerinden kombin oluşturmalarını istiyor. Moda bloggerlarının oluşturdukları ve kendi üzerlerinde deneyerek fotoğrafladıkları bu kombinleri Facebook hayran sayfasında kullanıcıların oylamasına sunan Tiffany, birinci olan bloggera iPad, oylamaya katılan kullanıcılara ise hediye çeki veriyor.

10 Ocak’a kadar devam edecek olan “Tiffany ile bloggerların favorileri” yarışmasında kullanıcılar bir gün içerisinde yalnızca bir kez oy verebiliyor ve beğendikleri moda bloggerını üst sıralara taşıyabiliyorlar.

“Çatlak T-Shirt” le başlayan sosyal medya yolculuğu Çalışmaları ile son dönemde adından sıkça söz ettiren sosyal medya iletişim ajansı Dekatlon Buzz ile çalışan Tiffany, sosyal medya maratonuna yine Facebook hayran sayfasındaki “Çatlak T-Shirt” yarışması ile başlamıştı. “Tiffany ile bloggerların favorileri” yarışması da hem marka kişiliğine uygun olması hem de büyük ilgi görmesi açısından Tiffany’yi sosyal medya ve özellikle de Facebook’ta oldukça ön plana çıkarıyor.milliyet
Blogger tarafından desteklenmektedir.